Over ons

Op zoek naar een vakkundige steenkapper in de provincie Antwerpen, Limburg, of Vlaams Brabant of daar buiten? Dan bent u bij Philip Derks zeker en vast aan het juiste adres! Wij komen in heel België, en zelfs Nederland behoort tot werk gebied. Jarenlange ervaring, constant oog voor kwaliteit, top-materialen en een steen- goede service!

Philip Derks heeft jarenlange ervaring in zowel de traditionele steenkapperij als restauratie. Bij Philip Derks kunt u terecht voor een ruim en volledig aanbod in natuur- en samengestelde gesteentes. Om het type natuursteen van uw wens te respecteren, werkt hij samen met diverse leveranciers.

Wij vervaardigen uw trap of venstertabletten in marmer, graniet of hardsteen volgens de regels van de kunst. Of wat dacht u van uw keukenblad of een douchecabine in mooie materialen zoals composiet of kwartsiet? De mogelijkheden zijn eindeloos…

Hoe het allemaal begon…

Als kleine jongen raakte Philip Derks al vroeg gefacineerd door graniet marmer en andere gesteente. Tijdens een reis naar een skioord zag hij onderweg een enorme groeve en stelde de vraag aan de gids wat men daar juist aan het doen was? De man vertelde hem; dat men in de groeve graniet ontgon. Nieuwsgierig naar de diepe putten en de enorme blokken wilde hij meer te weten komen over hoe men dit eigenlijk ontgon. Dicht bij de graniet groeve in plaatselijke dorp bracht hij vervolgens een bezoek aan souvenirzaak. Daar zag hij een pallet met kristallen, kwartsieten en granieten en kocht geboeid door al die mooie gesteentes direct een hele verzameling…de steenkoorts was begonnen.
Op de leeftijd van 22 jaar ging Philip Derks in de leer bij een meester marmerwerker, die hem al de knepen van het vak leerde. Tot op de dag van vadaag heeft hij een enorm respect voor de man, die nu spijtig genoeg overleden is .
Zo ben ik uiteindelijk de steenkapperij sector in gerold, en doe het nog steeds met volle passie! Aldus Philip Derks

Philip Derks uw steenkapper

Stel een VRAAG
    Antwoord aan de vraag