Onderhoud en herstel

Derks-marmer-en-graniet-badkamer

Herstelling natuursteen

Het herstellen van marmer of graniet of een andere samengestelde gesteente vergt vakmanschap en maatwerk. Philip Derks is gespecialiseerd in het herstellen, renovatie, polieren en behandelen van natuurstenen vloeren, aanrechten, werkbladen, grafzerken, schouwen en trappen.

Laat uw natuursteen polijsten door ons. We verwijderen de krassen en herstellen de glans, met oog voor detail en vakmanschap!

Onderhoud natuursteen

Eenmaal u uw prachtige natuursteen vloer , badkamer, trap, of keuken heeft. Wilt u natuurlijk er zo lang mogelijk van blijven genieten. Het onderhoud van een natuursteen is erg belangrijk,vooral in het begin, maar uw gesteente heeft ook tussendoor onderhoud nodig! Daarom adviseren en helpen wij u graag bij het onderhoud ervan.

Om uw natuursteen of samengestelde gesteente zo lang mogelijk in topconditie te houden, is het van belang om de juiste producten te gebuiken. Wij adviseren u graag welk product u het beste kan gebruiken voor uw marmer of graniet, uw tegels, uw trap, badkamermeubel of uw kwartsiet aanrechtblad! wij adviseren u om uw producten in een speciaal zaak te kopen, gespecialiseerd in onderhoud van natuursteen!

Uw hoogwaardige natuursteen verdient een behandeling met professionele producten. Wii advisren AKEMI producten voor reiniging, bescherming en onderhoud. De producten zijn verkrijgbaar bij ons, alsook via hun online website.

Onderhoudsproducten:

Onderhoudsproducten voor natuusteen

Vragen over het onderhoud van uw natuursteen? Of wenst u een offerte voor een herstelling? Philip Derks staat voor u klaar!
    Antwoord aan de vraag